Allmäna villkor för medlemsskap

Natur- och Husdjursservice är en intresseförening som tillvaratar intressen för leverantörer inom natur- och livsstilsprodukter samt inom husdjursbranschen - allt från hund och katt till djur inom lantbruket och produkter som hör sammans med dessa verksamheter. Vi arbetar med att för medlemmarna i föreningen förhandla fram konkurrenskraftiga priser på allehanda produkter från frakter till juridisk service. Genom att vara medlem i Natur- och Husdjursservice får du storföretagets fördelar och kan fortsätta att vara litet eller mellanstort företag. Redan nu representerar vi mer än 300 medlemsföretag. Vår förhandlingssituation med leverantörer blir stark och genom den får alla medlemmar ta del av bra priser och förmåner. Natur- och Husdjursservice riktar sig till företag som likväl kan vara grossistföretag, affärer för privatpersoner som – och kanske främst för företag inom distanshandel – både postorder- och internetbutiker. Det är viktigt att företag inom vår sektor är sammanslutna i EN förening och EN gemenskap. Ju fler medlemmar vi är, desto mera kan vi uträtta! Idag finns ingen förening som tillvaratar våra intressen som i Natur- och Husdjursservice gör. Förmåner för medlemmar i Natur- och Husdjursservice växer efterhand. Förutsättning för att få ta del av förmånerna är att ditt företag är medlem. I nyhetsbrev till medlemmarna kommer vi att efterhand informera om nya avtal.

Våra avtal omfattar idag:

Inkassoföretag, förpackningsmaterial, webbhotell, printermaterial och kanske främst fraktavtal med DHL - ett av Sveriges ledande fraktföretag där vi har mycket (!) för- månliga priser. Vi arbetar kontinuerligt med att få in fler verksamheter som leverantörer till våra medlemmar och utveckla de avtal vi har, men också att attrahera nya medlemmar som ger oss ytterligare förhandlingsstyrka. Ni måste bli godkänd som kund hos respektive företag, vilken kan innebära kreditkontroll eller ev. deposition. När ni godkänts som kund får ni Natur- och Husdjursservice avtalade mycket förmånliga priser. Vi är ständigt öppna för nya förslag och idéer till aktiviteter och avtal som kan gynna flertalet medlemmar. Hör gärna av dig med synpunkter.

Ett medlemskap i Natur- och Husdjursservice kostar:

Inträdesavgift: 500 kronor + moms.
Årsavgiften är 500:- + moms. = serviceavgift (avdragsgill), samt 50:- = medlemsavgift (ej avdragsgill).
Medlemsavgiften löper på kalenderår!
Serviceavgiften på 500 kronor rabatteras första året med 50% om inträdet sker efter den 1 juli.

OBS. Vill du inte förlänga ditt medlemskap i föreningen måste du säga upp ditt medlemskap senast den siste november. I annat fall förlängs medlemskapet automatiskt ett år framåt.

Fortsätt
Tillverkare
Snabbsök
 
Kategori:

Tillverkare:Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker.
Avancerad sökning
Unique visits since Oct. 2005

Din varukorg är tom

RoodsGoodsâ„¢ - Mysterious graphic T-shirt print designs